HAKKIMIZDA

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 30. yılını kutlarken, bilginin sevgiyle bütünleştiği ilkesini benimsemiş bir üniversite ailesi olarak, üniversitemiz yerleşkesinde gençlerimizin yanı sıra geleceğin mimarları olan çocuklarımıza da kucak açmak istedik. Bu düşünce ile ilkini bu yıl gerçekleştireceğimiz “MSKÜ ÇOCUK ŞENLİĞİ”ni düzenlemeye karar verdik. Başta rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Çiçek olmak üzere onun nezdinde öğretim üyelerimizin, öğrencilerimizin de katkı sağlayacağı bu şenlik, 5 gün boyunca farklı etkinliklerin eşzamanlı olarak yapılacağı bir çocuk haftası olarak tasarlanmıştır.
Amacımız bilginin sevgiyle bütünleştiği üniversitemizde, çocuklarımızı sevgiyle karşılamak, bilim ve kültürle buluşturmaktır. Üniversiteli abla ve ağabeyleri ile birlikte seviyelerine uygun bilimsel etkinliklerde rol almaları, kültürel etkinliklerle de bu süreci tamamlamaları amaçlanmaktadır.